L'Hotel Cala Jóncols de Roses, situat a tocar del terme municipal de Cadaqués, en ple parc natural del Cap de Creus, va celebrar ahir una jornada solidària a favor de l'alimentació infantil. Els diners que es recaptin es destinaran a Creu Roja per contribuir a la campanya que l'entitat ha posat en marxa aquest estiu sota el lema Donem-li la volta per omplir el plat.

A la jornada solidària hi van col·laborar els artistes Dolors Ventós, Narcís Costa i Joan Comella, que van pintar cinc plats de ceràmica de la Bisbal d'Empordà. "La idea era omplir el plat amb racions d'art perquè es converteixin en aliments per als nens i nenes que ho necessitin", van manifestar els artistes. A partir d'avui, els plats amb les creacions dels tres artistes estan exposats a l'hotel i s'han posat a la venda. També se'n poden adquirir a traves del web de l'hotel.

La iniciativa engegada per Creu Roja busca el suport de la ciutadania, empreses i administracions per garantir que tots els infants tinguin un plat a taula.