Castell d'Aro celebrarà el proper cap de setmana -27 i 28 d'agost- la 17a edició del ja tradicional Mercat Medieval. Un any més, aquesta proposta lúdica serà gratuïta i comptarà amb una variada oferta d'activitats que aniran des de les demostracions d'ofici i els espectacles fins a fires de productes d'artesania i ofertes gastronòmiques.

Amb l'ànim de dirigir i facilitar informació sobre la fira, l'Ajuntament de Castell d'Aro ha editat enguany fins a 6.000 llibres informatius en quatre idiomes -català, castellà, francès i anglès. A més, l'Ajuntament guarnirà els carrers de la vila amb escuts heràldics, estendards i banderoles.

Amb aquesta nova edició del mercat, Castell d'Aro vol oferir al públic, en l'últim cap de setmana d'agost, una proposta lúdica que complementa els altres atractius del municipi: comerç, oci, platja, natura i nit.

L'entorn escollit, el nucli històric de Castell d'Aro, esdevé l'escenari ideal, com ho mostra el fet que és un espai declarat Bé Nacional d'Interès Cultural, gràcies al conjunt històric i medieval que formen els seus carrers, l'església, i sobretot el Castell de Benedormiens.