29 de agost de 2016
29.08.2016

Invertiran 10.000 € per adequar un nou magatzem per al Banc dels Aliments a Girona

El projecte, finançat per 'la Caixa', permetrà habilitar la nova nau per guardar-hi el menjar que distribueix l'organització

29.08.2016 | 12:37

L'Obra Social 'La Caixa' invertirà 10.000 euros en millorar la nova nau del Banc dels Aliments. El projecte permetrà adequar l'espai a les exigències administratives per fer la distribució del menjar. El magatzem que s'ha fet servir fins ara ha quedat petit i l'entitat necessita disposar d'aquest nou espai. Concretament, l'any passat es van repartir més de 3.000 tones de menjar a les comarques gironines. Es tracta d'un acord de cooperació firmat pel president del Banc dels Aliments, Frederic Gómez, i el director de la Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola.

El president del Banc dels Aliments, Frederic Gómez, i el director de la Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola, han firmat un acord de cooperació segons el qual l'Obra Social 'la Caixa' invertirà 10.000 euros en un projecte per millorar la nova nau del Banc dels Aliments. La inversió permetrà cobrir les exigències administratives per fer la distribució del menjar.

Es tracta d'una iniciativa per substituir el magatzem que s'havia utilitzat fins ara (ubicat a la zona est) ja que ha quedat limitat per l'increment d'aliments aconseguits en els últims anys. L'any passat es va arribar a més de 3.000 tones de menjar per repartir, un 9% més que el 2014.

Actualment el Banc dels Aliments contribueix a l'alimentació d'unes 38.000 persones de la demarcació de Girona, a través de 105 entitats socials, que són les que reben els aliments i els distribueixen a les famílies amb necessitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook