La sort torna a caure al municipi de la Bisbal de l'Empordà. Aquesta vegada amb el sorteig de l'Euromilions, que ha deixat 218.708,12 euros a la capital del Baix Empordà en vendre una de les sis butlletes guardonades amb el segon premi (5+1). Concretament, va ser l'administració de loteries número 1 de la Bisbal qui va vendre el número guanyador.

Aquest sorteig, que es va celebrar el divendres, va premiar unes altres tres butlletes de segona categoria (5+1) a Espanya. Una a l'administració de loteries número 48 de Saragossa i les altres dues al despatx receptor número 26.835 d'Almagro (Ciudad Real). Aquestes dues últimes butlletes van ser segellades al restaurant La Encajera, segons va informar l'ajuntament d'Almagro, que desconeix si és un o són dos els guanyadors.

El sorteig de l'Euromilions, la loteria europea en la qual participen Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Regne Unit i Suïssa, no va deixar cap encertant de la primera categoria. En el sorteig de demà s'estima que el fons destinat a premis de primera categoria podria arribar als 30 milions.

La Bisbal està de sort

Fa dues setmanes, una venedora de l'ONCE al punt de venda situat al número 3 del carrer Ample de la Bisbal de l'Empordà va repartir 700.000 euros amb el sorteig del Cupó Diari. La venedora va vendre vint cupons preimpresos premiats amb 35.000 euros cadascun.

La ciutat de la Bisbal d'Empordà ha estat agraciada en altres ocasions pels sortejos de l'Organització Nacional de Cecs. L'agost de l'any passat, l'ONCE va repartir 35.000 euros a la capital baixempordanesa amb el sorteig del Cupó Diari del dilluns. El cupó premiat el va vendre María Carmen Beltrán, venedora de l'ONCE que té el punt de venda al carrer de les Voltes al matí, i al quiosc del carrer Ample a les tardes.