29 de agost de 2016
29.08.2016

S'esperen ruixats i tempestes per aquesta tarda al nord-oest de la província

Protecció Civil activa la prealerta del pla Inuncat davant la possibilitat que es puguin produir algunes incidències locals

29.08.2016 | 12:57

El pas d'un petit front deixarà ruixats i tempestes aquest dilluns a la tarda al nord-est de Catalunya. Segons els Servei Meteorològic, es preveuen que les pluges intenses puguin descarregar més de vint litres en només mitja hora a tota la meitat nord-est, amb més probabilitat a les comarques de la Garrotxa i Ripollès. Els xàfecs aniran acompanyats localment amb calamarsa o pedra.

En aquest sentit, Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya Inuncat per la possibilitat que es puguin produir algunes incidències amb caràcter local a les comarques de l'interior del nord-est, sobretot a la Garrotxa i el Ripollès, tot i que no es descarten afectacions a comarques com Gironès o el Pla de l'Estany.

Protecció Civil demana que s'extremin les precaucions en les activitats a la muntanya i recomana allunyar-se dels rius i rieres per evitar accidents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook