31 de agost de 2016
31.08.2016

Entra en servei el bus exprés de Girona a Palafrugell i Palamós en dies laborables

Disposarà d'un total de 34 expedicions diàries, 17 anades i 17 tornades, entre setmana

31.08.2016 | 11:43
Entra en servei el bus exprés de Girona a Palafrugell i Palamós en dies laborables

La Generalitat posarà en servei aquest dijous 12 expedicions directes en dies laborables del bus exprés.cat que comunica Girona amb Castell i Platja d'Aro, Calonge, Sant Antoni de Calonge, Palamós i Palafrugell (Girona), i preveu consolidar un increment de viatgers del 15% amb la nova oferta en un corredor que té una demanda anual de 496.000 usuaris.

En un comunicat aquest dimecres, la Conselleria de Territori de la Generalitat ha informat que els horaris del bus exprés s'han coordinat amb els del servei interurbà actual, de manera que es disposarà d'un total de 34 expedicions diàries --17 anades i 17 tornades-- entre Palamós i Girona entre setmana que cobreixen tota la franja horària.

La línia e3 ofereix una major freqüència en les hores punta i un servei més ràpid, de manera que permet atendre tant la demanda de mobilitat obligada en dies laborables, especialment d'universitaris, perquè comunica directament amb la Universitat de Girona, com també la vinculada a l'oci, amb una important millora del servei els caps de setmana per accedir a la zona turística del Baix Empordà.

Amb el nou bus exprés es posa en funcionament, també a partir d'aquest dijous, un nou bo multiviatge i multipersonal T10/120, que costarà 40 euros, serà vàlid tant per a les expedicions exprés com per a la resta de serveis, i tindrà una vigència de 120 dies.

Aquest servei és el tercer que s'ha posat en marxa en la demarcació de Girona, després de l'Olot-Girona, que funciona des de juliol del 2014, i el Girona-Torroella-l'Estartit, en servei des del 4 de juliol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook