31 de agost de 2016
31.08.2016

Olot ha fet un circuit d'orientació al parc atlètic de Tossols

La intenció és propiciar el descobriement de la natura d'una manera divertida i entretinguda

31.08.2016 | 07:10
Un grup de nens s´orienten al circuit del parc atlètic.

L'Ajuntament d'Olot el Club d'Orientació AEGastant Keks hancreat un circuit d'orientació al parc atlètic de Tossols. El circuit ha estat activat en les darreres setmanes i consta d'un recorregut permanent que es pot fer en grup o individualment.
Només cal disposar d'un mapa. Tot i que no és imprescindible, és aconsellable una brúixola. La idea és propiciar el descobriment de l'entorn natural d'una manera divertida i entretinguda.
El circuit consta de dos recorreguts de nivell bàsic, que més que diferenciar-se per nivells de dificultats, el que intenten és introduir al participant a l'orientació. En un dels circuits, el participant recorre 1'1 quilòmetres després de passar per 11 fites. En el segon, trobarà 7 fites en un traçat total de 0'7 quilòmetres.
Pe fer-lo servir primer de tot cal escollir un dels recorreguts i aconseguir el mapa, descarregant-lo al web de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure o http://gastantkeks.blogspot.com.es. També es pot passar a recollir a l'Oficina de Turisme o a les mateixes instal·lacions del parc. Periòdicament faran canvis al recorregut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook