L'alcalde d'Olot Josep Maria Corominas (CiU) va explicar que durant el mes d'agost l'empresa que construeix els dos camps de futbol base del Morrot i els vestidors va tenir problemes de subministrament de material. A més, hi va haver problemes en les escomeses i en la col·locació dels serveis.

Això no obstant, va aclarir que en el decurs dels darrers dies han incrementat els treballdors i ja no hi ha problemes de material. Segons ell, l'empenta actual és tan forta que no hi haurà un retard excessiu en el calendari previst.

Va considerar que d'ara en poques setmanes, més de cinc-cents nens voldran jugar a futbol. Corominas, que ahir es va fotografiar sobre la gespa acabada de posar, va apuntar: «No els podem fallar».

Corominas va indicar que el final de la segona fase dels camps de futbol estava prevista per al 12 de setembre i va avisar que si s'incompleix la data només serà per qüestió de pocs dies. Així doncs, la previsió és que els camps de futbol (un de futbol 11 i un de futbol 7) estiguin actius a mitjan setembre.

L'alcalde va indicar que el problema està més en els vestidors. Corominas va considerar que els vestidors s'han de posar en funcionament amb tota seguretat. «No ens podem arriscar en un edifici destinat a mainada», va considerar. «Hem de ser molt escrupolosos».

Va indicar que si la construcció dels vestidors nous s'allarga molt, hauran de fer un rentat de cara als vells i així aprofitar-los per poder començar la temporada.

L'Ajuntament d'Olot inverteix 1.750.000 euros en la construcció d'uns vestidors i dos camps de futbol de gespa artificial al Morrot. L'equipament està finançat íntegrament pels pressupostos municipals. Una part dels diners sortiran del crèdit de 4,5 milions ?d'euros, demanat l'estiu passat i també hi ha confiança d'aconseguir subvencions d'administracions superiors. La gespa dels camps anteriors serà posada a altres camps de futbol infantil de la ciutat, on ara no n'hi ha.

Xavier Garcia

Josep Maria Corominas va explicar en el moment que es troben les obres de la ?ciutat esportiva de futbol base en el ?darrer ple, perquè Xavier Garcia ?d'Olot en Comú li ho va demanar. ?Garcia va indicar l'existència d'un ?calendari parcial, amb dates al 26 d'agost i al 12 de setembre.

Va alertar de la proximitat del curs escolar i de la temporada de futbol infantil. Va recordar del compromís de tenir els camps fets abans de l'inici de temporada.