El jutge de guàrdia de Ripoll ha enviat a presó un home de 37 anys després que els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Ripoll l'enxampessin robant a l'interior d'un bar a Camprodon.

L'home, de nacionalitat espanyola i veí de Camprodon, va ser detingut el 26 d'agost passat com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar el mateix 26 d'agost cap a un quart d'onze de la nit en un establiment de Camprodon. Els vigilants de la població del Ripollès van informar als Mossos d'Esquadra que un home estava amenaçant els propietaris d'un bar.

Els policies es van dirigir al comerç i van veure un home que estava destrossant la màquina escurabutxaques.

En aquell moment els Mossos d'Esquadra van identificar aquest home i van observar que la màquina estava molt malmesa i a terra hi havia dos ganivets de grans dimensions

Els agents dels Mossos d'Esquadra també van comprovar que els propietaris del bar havien estat víctimes d'un robatori amb intimidació per part del mateix home. Després d'intimidar-los, els havia sostret 85 euros i un telèfon mòbil. Els agents van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Amb antecedents

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual en va decretar l'ingrés a presó.