Avui comencen les proves de Selectivitat per a 479 estudiants gironins. En total, a Catalunya, 5.665 estudiants s'han matriculat per a les proves d'accés a la universitat (PAU) en la convocatòria de setembre, que continuaran demà i demà passat, en horari de matí i tarda. La major part dels estudiants, 2.961 (un 53%), es presenta a les proves de la fase general i a algun dels exàmens de la fase específica i 1.676 faran només exàmens de la fase específica (1.207 són estudiants de Batxillerat i 469 de Cicles Formatius de Grau Superior). D'altra banda, 3.215 estudiants que es presenten a les PAU de setembre són de matrícula ordinària. Un total de 273 persones es presenten per millorar nota i 158 ho fan després de suspendre en anteriors convocatòries.

En aquesta convocatòria de setembre, un total de 431 estudiants realitzaran la prova d'aptitud personal (PAP) per accedir als graus en Educació infantil i primària. L'alumnat que s'examina de fase general de les PAU pot complir el requisit de la PAP amb les corresponents matèries de Llengua i literatura catalana i de Llengua i literatura castellana de les PAU.

Els estudiants podran consultar el resultat de les proves a partir del dimarts 20 de setembre i en el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions, dotat amb un codi segur de verificació.