Els lladres van fixar-se en Quart aquest cap de setmana. En una mateixa nit, entre dissabte i diumenge, van aconseguir entrar en dues cases on no hi havia ningú en aquell moment i després de desvalisar-les van acabar emportant-se el cotxe que també hi havia aparcat. Els Mossos d'Esquadra estan investigant aquests robatoris per tractar d'identificar alguna pista que els pugui conduir fins als lladres.

El robatori es va perpetrar en dos habitatges unifamiliars que es troben al carrer Modaguer, a prop del camp de futbol i la zona poliesportiva.

Els propietaris de les cases assaltades encara no havien presentat la denúncia davant els Mossos durant el dia d'ahir perquè havien d'acabar l'inventari del material sostret abans de poder informar la policia de cadascun dels objectes de valor que van trobar a faltar en arribar al seu domicili.

El patró del robatori va ser similar en totes dues cases. A grans trets, els lladres van endur-se els televisors, els diners que van trobar i els dos cotxes que hi havia aparcats.

Després d'aquests robatoris i en vista que encara no s'ha atrapat els delinqüents, els Mossos d'Esquadra tenen previst reforçar la vigilància en aquest municipi, que no compta amb un cos propi de policia o vigilants.

En les darreres setmanes, la policia autonòmica ha enxampat diversos lladres just en el moment que pretenien entrar en habitatges o negocis. Va ser el cas que va succeir el 26 d'agost, quan un veí de Camprodon va ser enviat a presó provisional després que els Mossos el sorprenguessin rebentant una màquina escurabutxaques d'un bar i amenaçant els propietaris.

Tan sols uns dies abans, els agents havien detingut quatre persones a Palol de Revardit que estaven forçant l'accés a una casa d'aquesta localitat. En aquesta ocasió, el jutjat els va deixar en llibertat amb càrrecs.