Els Mossos d'Esquadra han decomissat en dos dies unes 300 plantes de marihuana de dues plantacions de la Bisbal d'Empordà i Fontanilles (Baix Empordà), han detingut el propietari d'una d'elles i estan investigant per localitzar-ne l'altre.

El passat 7 de setembre, la policia va localitzar en un hort d'un habitatge de la població de la Bisbal un total de 32 plantes de marihuana.

Amb la col·laboració de la Policia Local van localitzar el propietari de la plantació, de nacionalitat romanesa i de 47 anys d'edat i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El detingut va passar el mateix dia 8 de setembre a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de la Bisbal, que va decretar la seva llibertat.

A més els mossos van tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana a l'interior d'uns camps de blat de moro al terme municipal de Fontanilles.

Es van dirigir al lloc i van localitzar a tres camps adjacents 249 plantes de marihuana en estat de màxima floració i d'una altura de més de 2,5 metres.

Perquè les plantes no arribessin al mercat, la policia va creure convenient procedir a la seva collita i posterior destrucció.

Els mossos mantenen oberta la investigació per descobrir qui és el propietari de les plantes.