La trumfa de la Vall de Camprodon és la protagonista d'una nova campanya gastronòmica que acolliran dinou restaurants del Ripollès. La temporada gastronòmica de la trumfa aplega una desena d'establiments del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon i nou més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès, que fins al 2 d'octubre presentaran les seves propostes culinàries centrades en la trumfa conreada per la cooperativa ramadera de Molló.

Participen a la cita gastronòmica, que arriba a la desena edició, els restaurants: El Pont 9 (Camprodon); Fonda Xesc (Gombrèn); Hotel Grèvol (Llanars); Hotel Calitxó i restaurant El Costabona (Molló); Can Jordi i Les Planes (Espinavell); Hotel Els Caçadors (Ribes de Freser); Ca l'Anna de Ventolà (Ventolà); Fonda Rigà (Tregurà); Hostal Can Tiranda i els restaurants Can Jepet i Pirineu (Setcases); el Restaurant Càmping Els Roures (Sant Pau de Segúries); Casa Rudes (Sant Joan de les Abadesses); La Taverneta, Solana del Ter, Snack Bar Ramon i Can Guetes (Ripoll).