El Grup Terraza organitza un cap de setmana solidari amb 50 activitats nàutiques. Els beneficis d'aquesta activitat aniran destinats a pagar la matrícula del grau mitjà de monitor de vela a nois i noies amb risc d'exclusió social.

El Grup Terraza organitza els dies 17 i 18 de setembre un cap de setmana solidari amb una cinquantena d'activitats nàutiques. Els beneficis d'aquesta acció (Nautical Solidarity Weekend) aniran destinats a pagar la matrícula del grau mitjà de monitor de vela a nois amb risc d'exclusió social.

El preu de les activitats serà de 50 euros i per apuntar-se es pot fer per mitjà del correu info@terrazagrup.com o al telèfon 972.25.60.86. Les persones allotjades als establiments de Grup Terraza tindran un preu especial de 30 euros i, per a tothom, hi haurà «barra lliure» per triar entre totes les activitats que s'ofereixen i apuntar-se a tantes com vulguin.

Hi haurà classes dirigides de ioga a sobre una taula de surf de rem; lloguer de surf de rem; classes dirigides de vela; excursions de Kayac de Roses als Aiguamolls de l'Empordà i classes de windsurf amb monitor titulat i multilingüe. Les activitats s'organitzen conjuntament amb el Grup d'Esports Nàutics de Roses (GEN).

Grup Terraza porta a terme durant l'any diferents accions solidàries i el Nautical Solidarity Weekend s'emmarca en aquest apartat de responsabilitat social de l'empresa per contribuir a la millora social del seu entorn.

El grup té un centenar de treballadors i disposa en total d'unes 1.200 places d'allotjament entre hotels, apartaments i el càmping Salatà.