Tots per Camprodon reclama al govern municipal que compleixi l'acord sobre seguretat dels escolars aprovat per unanimitat en el ple del 29 de març relatiu a l'ampliació de la seguretat a l'entrada i a la sortida dels centres educatius. «Amb la no execució de l'acord no es vetlla per la seguretat dels alumnes dels centre educa?tius del nostre municipi i suposa un menyspreu a les decisions de l'òrgan màxim de representació» dels ciutadans, indica la formació.

Tots per Camprodon entén que es tracta d'un acord que s'havia d'aplicar sense dilacions i critica que «sota l'excusa que s'estava estudiant el tema», el govern no va fer res durant el tram final del curs escolar. «Però el pitjor és que hem començat el nou curs escolar i l'equip de govern continua sense actuar, suposem que encara ho estan estudiant. Aquest fet denota poca responsabilitat i ineficiència en la gestió que malauradament podem trobar en altres aspectes de la seva acció de govern», afegeixen.

En la moció aprovada per unanimitat durant el ple del 29 de març s'especificava la prioritat de regular el trànsit a l'entrada principal de l'escola Dr. Robert en ser la zona més transitada i la d'accés d'autocars. La manca d'efectius del cos de Vigilants Municipals obliga a prioritzar zones perquè «un únic vigilant no pot desenvolupar aquesta mateixa tasca de forma simultània en altres punts».

En la moció també es posava de manifest que tant l'escola Dr. Robert com la Llar d'Infants Nins és molt concorreguda per vehicles i vianants durant l'entrada i sortida dels alumnes, igual que la sortida de la carretera de Molló on hi ha el SES Germans Vila Riera. Per aquesta raó s'instava a crear «la figura d'agent cívic escolar».