16 de setembre de 2016
16.09.2016

Llagostera promou la tinença responsable d'animals domèstics

Dijous habilitarà un punt informatiu al mercat i repartirà obsequis per a la recollida d'excrements

16.09.2016 | 00:00

L'Ajuntament de Llagostera vol fer un pas més per fomentar la convivència ciutadana i dissuadir les conductes incíviques dels propietaris d'animals de companyia. En aquest sentit la setmana vinent s'iniciarà una campanya informativa i de conscienciació dirigida a tots els llagosterencs per donar a conèixer les normes bàsiques sobre la tinença responsable d'animals.
«Cal que tots els propietaris d'animals adquireixen tot un seguit de compromisos tant amb els animals com amb la societat», tal i com ha explicat la regidora responsable de la campanya, Pilar Aliu.
Per fer-ho s'ha editat un díptic informatiu que es repartirà a totes les llars del municipi. Podeu consultar-lo des de www.llagostera.cat
El proper dijous dia 22 de setembre, s'habilitarà un punt informatiu al mercat setmanal des d'on es repartiran obsequis per facilitar la recollida dels excrements de gos a la via pública.
En la campanya informativa hi participa també la Policia Local de Llagostera, que és qui s'encarrega de vetllar pel compliment d'aquestes normes dins les seves tasques diàries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema