Ahir a la tarda es va posar en marxa la 4a Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes, que s'allotja a l'esplanada del costat de l'antic pavelló d'esports durant tot el cap de setmana. La principal novetat d'enguany és l'augment del nombre de vehicles d'ocasió en exposició. Hi ha més de 200 cotxes que ofereixen els 10 concessionaris que participen, tres dels quals són de nova incorporació respecte al 2015.

Això fa que es compti amb una extensa i variada representació de les principals empreses automobilístiques, amb 21 marques. Els visitants poden trobar models de vehicles de tota mena, com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, 4 x 4, monovolums i una ampla varietat que es pot adaptar a les necessitats de tots els qui estan pensant en l'adquisició d'un vehicle d'ocasió, i que compten amb totes les garanties.

Poc després de la posada en marxa de la fira, va tenir lloc l'acte d'inauguració, que van encapçalar la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires i Comerç, Dafne Galvany; acompanyada d'Ernest Plana, president de CORVE, l'Associació d'Empresaris del Comerç i Reparació d'Automoció a comarques gironines.

També van participar en la inauguració regidors i regidores de l'Ajuntament de Blanes, així com representants de les 10 empreses concessionàries que exposen vehicles.