20 de setembre de 2016
20.09.2016

Campdevànol promou la salut cardiovascular entre els habitants del Ripollès

20.09.2016 | 00:00

Els especialistes en Rehabilitació Cardíaca de l'hospital de Campdevànol han organitzat accions per conscienciar la població de la importància de tenir cura de la salut cardiovascular. Amb aquest objectiu, i en el marc de les caminades per l'envelliment actiu, muntaran un estand per donar informació els dies que es duran a teme les caminades a Camprodon (el 21 de setembre), Sant Joan (el 22 de setembre), Campdevànol (també el 22 de setembre) i Ripoll (el 23 de setembre).
Des de l'estand, els especialistes de l'hospital proporcionaran informació de prevenció de malalties cardiovasculars, ajudaran tots aquells que s'hi acostin a valorar els seus factors de risc i els ajudaran a resoldre tots els dubtes que puguin tenir sobre les malalties del cor.
Es farà especial èmfasi en la prevenció i en la importància de mantenir un estil de vida saludable per tenir cura de la salut. Aquesta iniciativa es durà a terme amb el suport de l'associació RipollèsCor i de Benestar Social.
Un dels objectius estratègics de l'hospital de Campdevànol és promoure l'educació sanitària de la població del Ripollès i potenciar els hàbits de vida saludables, és per això que es participa en iniciatives com la de fomentar la salut cardiovascular, recorda el centre del Ripollès.
Igualment, s'han dut a terme altres accions d'aquest tipus, com tallers informatius a les escoles sobre dieta saludable, activitats per ajudar a deixar de fumar, xerrades sobre primers auxilis i moltes més.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema