20 de setembre de 2016
20.09.2016

Clúster Èxit forma 45 persones amb especials dificultats

Amb la millora de la seva capacitació laboral, 39 han fet pràctiques laborals i 8 han aconseguit un contracte

20.09.2016 | 00:00
Un moment de l´entrega dels diplomes de la formació.

El projecte Punt de formació Incorpora de Clúster Èxit, que forma part del programa Incorpora de l'obra social La Caixa, ha ofert a una quarantena de persones una formació adaptada pels col·lectius amb especials dificultats que permet una formació qualificada i capacitada per a la millora de l'ocupabilitat i per al desenvolupament d'una activitat laboral.
L'activitat, que és pionera, s'ha iniciat amb un curs de Jardineria i Medi Ambient, un d'Auxiliar empleat d'oficina i un altre de reposador en grans superfícies i estan impartits per tres entitats del Clúster Èxit; Grup Fundació Ramon Noguera, Fundació Drissa i Fundació Astrid-21, respectivament.
Les primeres dades ens ofereixen un balanç molt favorable; 9 de cada 10 alumnes que finalitzen el curs han fet pràctiques laborals i de moment 2 de cada 10 alumnes s'han inserit en el món laboral.
El projecte ha permès formar 45 persones en risc d'exclusió que han millorat la seva formació i capacitació per al desenvolupament d'una activitat laboral, de les quals 39 han realitzat pràctiques laborals i 8 han aconseguit un contracte laboral.
Es preveu que hi pugui haver més insercions laborals fruit de l'impacte d'aquestes formacions, segons el Clúster Èxit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema