Les façanes d'una illa de pisos del barri de la Farga, de Banyoles, s'arrangen dintre d'un projecte de rehabilitació integral cofinançat per l'Ajuntament i la Generalitat. L'actuació s'emmarca en el Pla de Barris i afecta els habitatges situats entre els carrers Barcelona, Girona, Tarragona i Paper.

Tal com va informar el Consistori, es pintaran i es repararan les façanes, així com també es renovaran els baixants i s'arreglaran les cobertes malmeses. L'Ajuntament va especificar que aquesta actuació l'han licitat els veïns que, després, rebran les subvencions de l'Ajuntament de Banyoles i la Generalitat, en el marc del Pla de barris.

El carrer Valls és de vianants

D'altra banda, s'ha completat la primera fase de les obres de millora d'un tram del carrer Valls, al barri vell, que ara és de vianants -excepte pel que fa als vehicles dels veïns. Les obres han consistit en la col·locació de paviment de travertí, la supressió de les voreres, el soterrament del cablejat aeri i la millora dels serveis d'aigua i de clavegueram, a més de la consolidació del rec i la mina d'aigua que passa pel vial. L'arranjament d'aquesta part del carrer dels Valls ha costat prop dels 220.000 € -assumits per l'Ajuntament-, per sota dels 240.000 previstos inicialment.