El servei de suport educatiu que Càritas ofereix a Porqueres necessita voluntaris. Per tal d'explicar en què consisteix el projecte i captar nous col·laboradors, demà a les 7 de la tarda es farà una xerrada informativa als locals parroquials del municipi. Les explicacions aniran a càrrec de la voluntària i consellera diocesana Núria Carreras, juntament amb el voluntari i tresorer Ramon Bayona.

El Servei d'Intervenció Educativa (SIE) de Càritas Diocesana de Girona dóna suport social i educatiu a infants i joves amb dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social o familiar desfavorit. Es tracta d'un recurs complementari a l'escola en el que es treballen els continguts, les actituds i les habilitats necessàries per facilitar el procés d'aprenentatge i de socialització dels estudiants.

En l'actualitat, a més de Porqueres, Càritas ofereix serveis d'aquest tipus a Banyoles, Cornellà de Terri, Cadaqués, Roses, Vilamalla, l'Escala, Llançà, Castelló d'Empúries, Figueres, Fortià, Girona -als barris de la creueta, Font de la Pólvora, Pont Major i Taialà-Domeny-, Salt, la Bisbal d'Empordà, Bonmatí, Lloret de Mar, Palafrugell, Palamós, Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí i Verges.