El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament d'Olot, en el ple de dijous, presentarà una moció que demanarà el compromís de l'Ajuntament d'eliminar els sous de menys de mil euros dels treballadors municipals. És a dir, tots els sous dels treballadors del consistori hauran de ser de més de 1.000 euros.

La moció forma part de la la campanya ciutadana "Anem a mil". L'objectiu és que el salari mínim a Espanya sigui de 1.028 euros i no dels 655,20 euros, en què està fixat actualment.

A part de garantir que els treballadors municipals cobrin més de 1.000 euros, la moció també insta l'Ajuntament a fer un pla de treball conjunt amb empreses, comerços i sindicats per tal de difondre, treballar i arribar a establir el sou mínim de mil euros a totes les empreses olotines. És a dir, que dins de la ciutat d'Olot no hi hagi cap sou de menys de 1.000 euros.

ERC també proposa concedir un Segell de Qualitat a aquelles empreses que ho compleixin. Aquesta campanya ja ha estat presentada a diversos ajuntaments catalans com Terrassa o Vacarisses.