El Patronat de Tursime Costa Brava Girona ha decidit impulsar una plataforma per potenciar el turisme esportiu. La creació de "Costa Brava Pirineus Sports Friendly", de l'aplicació Wefitter, comunitat d'àmbit estatal formada per més de 50.000 esportistes i aficionats a l'esport, és un projecte d'innovació que aquest organisme de la Diputació ha engegat amb l'objectiu de potenciar el turisme esportiu a la província.

Els usuaris de Wefitter poden accedir als reptes que es proposin i, en cas de superar-los, aconseguir premis. També, els usuaris tenen la possibilitat, sense participar a cap repte, de poder bescanviar les calories acumulades fent esport per premis que les empreses ofereixin. La plataforma disposa de diverses seccions en què s'ofereix informació del territori específica per a esportistes, vídeos promocionals i dels ambaixadors del Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat (els esportistes gironins Oriol Cardona, Nil Cardona i Marc Pinsach, que avalen el projecte), detalls del repte i recomanacions.

L'eina es posa en funcionament amb el 250/4.000 Challenge In Costa Brava, repte vinculat a la prova ciclista del mateix nom que es realitza el dia 8 d'octubre, amb sortida i arribada a Blanes, passant per la Selva interior.

Diversos descomptes

Les recompenses per superar els reptes van des de descomptes en productes relacionats en ciclisme, mallots exclusius de finisher, mallots oficials del Challenge in Costa Bravadel dia 8 d'octubre firmats pel campió del Tour de France 2006, Óscar Pereiro, i cinc places per a un entrenament de tècnica ciclista amb el ciclista professional Fran Zurita (Vorarlberg Team, d'Àustria).