La fundació Roses Contra el Càncer ha donat vuit butaques automàtiques a l'ICO Girona. A través de diverses iniciatives, com la venda de braçalets elaborats per les mateixes sòcies de l'entitat, la fundació ha recaptat 18.000 euros que han servit per comprar vuit butaques automàtiques per fer més confortable l'estada al centre dels familiars i pacients que hi estan ingressats. Un comandament per a poder mobilitzar-la sense haver de fer cap esforç o el fet que s'estiri fins a quedar completament en posició horitzontal són algunes de les millores de les quals disposen els seients, que s'han lliurat avui.

Aquestes butaques se sumaran a les onze que ja s'havien substituït prèviament. D'aquesta manera es vol intentar que, ben aviat, totes les habitacions de la planta d'hospitalització de l'ICO Girona disposin d'aquest tipus de butaques per tal de millorar la confortabilitat, tant dels pacients com dels seus acompanyants, durant el període d'hospitalització.

No és la primera vegada que la Fundació Roses contra el Càncer fa una donació a l'ICO Girona. L'any 2013 van comprar una desena de matalassos que van substituir els que hi havia a la planta d'hospitalització.