L'alcalde de Camprodon, Xavier Sala (JFC), el regidor Jordi Batchelli (ERC) i el regidor de nucli, Xavier Rigat (JFC), van anunciar que ja disposen de projecte per a la torre de telecomunicacions i d'un lloc on posar-la.

Ho van anunciar en una reunió informativa que van mantenir amb els veïns dels nuclis de Rocabruna, Beget, Salarsa, Bolós i Font Rubí. Es tracta dels nuclis que des de fa temps pateixen deficiències en els serveis d'Internet, televisió i telefonia. La reunió va tenir lloc el dissabte, dia 5 de novembre, a l'edifici de les antigues escoles de Rocabruna.

La reclamació d'una bona covertura dels serveis de telefonia i de televisió de la part de l'Alta Garrotxa inserida a Camprodon és antiga. Els veïns es queixen des de fa dècades, la primera solució va ser la construcció d'una torre de telecomunicacions a coll de Bucs, prop del nucli de Sant Miquel de Pera a Montagut i Oix.

Tot i tenir el vist-i-plau de Montagut i Oix des del 2009 el projecte de la torre de coll de Bucs no es va poder fer per falta de recursos de la Generalitat.

A partir de les eleccioms del maig del 2015, l'equip de govern format per JFC-Junts Fem Camprodon i ERC van decidir destinar a la urbanització dels carrers Sant Roc i Isaac Albéniz els diners del Pla Únic i Serveis de Catalunya (PUOSC) que l'anterior Consistori havia destinat a la torre de Telecomunicacions.

La decisió va provocar la primera polèmica del mandat i el compromís de l'alcalde, Xavier Sala (JFC), de trobar una solució a les mancances en comunicacions dels nuclis ubicats a les zones fosques de l'Alta Garrotxa. Consistori i veïns han previst una altre reunió pel 26 de novembre a les 17.30 hores, a l'Ajuntament.