ddg girona

n Un total de 360 empleats en actiu i jubilats de La Caixa col·laboren en activitats de voluntariat amb col·lectius en situació de vulnerabilitat, que l'Obra Social d'aquesta entitat promou des de fa onze anys. Des de l'inici d'any, aquests voluntaris han atès 1.900 persones a les comarques de Girona.

Aquest cap de setmana se celebra la IV Trobada de Delegats de Voluntaris de La Caixa a Toledo, una reunió a la qual han assistit els delegats dels voluntaris de l'entitat desplegats per la geografia espanyola, on més de 8.900 voluntaris col·laboren en aquestes accions altruistes.

Per mitjà d'activitats en grup i familiars, es fomenta la cohesió, la transmissió de valors, la solidaritat, la participació, la responsabilitat, el compromís i la consciència social.

Una trentena d'activitats

En funció dels interessos, les possibilitats i els perfils dels voluntaris, les activitats en què participen aquestes persones són molt variades i es poden desenvolupar de manera puntual o continuada, la qual cosa aporta flexibilitat i permet la participació dels voluntaris en funció del temps de què disposen. A les comarques gironines, el voluntariat participa en 33 activitats solidàries diferents, totes elles amb col·lectius de persones vulnerables.

Durant la trobada d'aquest cap de setmana, els voluntaris de La Caixa reben el Premi Scouts 2016, concedit per ASDE Scouts d'Espanya.