Els alcaldes de la Garrotxa es queixen dels serveis de Correus i de Telefònica. Ho van fer en el darrer Consell d'Alcaldes, on van acordar reivindicar de forma conjunta les mancances en la prestació de serveis de les dues companyies a la Garrotxa.

En el Consell, els alcaldes van recordar una visita al director territorial de Correus a Catalunya. Es van queixar del repartiment a Santa Pau, Riudaura, la Vall d'en Bas, Argelaguer, Tortellà, Sales de Llierca i Montagut i Oix. La correspondència arriba amb retard als veïns.

Malgrat els compromisos adquirits a la reunió- segons els alcaldes- la realitat és la mateixa. Expliquen que el constant canvi de personal de repartiment i la no cobertura de les baixes provoquen gravíssims inconvenients a una bona part de garrotxins.

Els alcaldes apunten que si la situació del repartiment de correspondència continua malament, faran una queixa formal conjunta als màxims responsables de Correus.

Manca de manteniment

L'altra situació de disconformitat dels alcaldes de la comarca és la companyia de comunicacins Telefònica. En aquest cas, el motiu del malestar es centra en la manca de manteniment que presenta el cablejat que passa a través dels pals telefònics.

A moltes zones rurals de la comarca, la vegetació frega el cablejat i és per aquesta raó que els alcaldes reclamen la millora i la neteja de les línies.