L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas (PDECat), ha mantingut una reunió amb representants de la Federació Catalana de Municipis per tractar l'estratègia a seguir per evitar que l'Oficina Liquidadora del Registre de la Propietat marxi d'Olot.

Encara més, Corominas en el darrer ple va informar que ha parlat amb la conselleria d'Assumptes Econòmics del Govern de Catalunya i té la garantia que el servei serà mantingut a Olot.

Això no obstant, va reconèixer que «hi ha una certa intranquil·litat». Es va comprometre a seguir treballant per no deixar Olot sense l'Oficina Liquidadora. Va explicar que «a l'hora de donar informació sobre els tràmits que la gent ha de fer per pagar una herència, l'atenció de l'Oficina Liquidadora d'Olot és molt bona i personalitzada». Va explicar que ha mantingut contactes amb la gent que treballa a l'Oficina Liquidadora.

Olot -amb Lloret de Mar, Palafrugell, Palamós, Puigcerdà, Ripoll, Roses i Sant Feliu de Guíxols- forma part de les 38 oficines liquidadores que el desplegament de la Hisenda Catalana preveu suprimir.