Pere Arpa es mostrava nolt satisfet després d´haver recuperat l´estrella que va perder fa un any, i el primer que va voler fer va ser donar les gràcies a l´equip del restaurant per la feina feta aquest any. "No sabem perquè ens van treure l´estrella i no sabem tampoc perquè l´hem recuperat", admetia Arpa, que assegurava que "li acabes donant voltes a tot, però no en treus l´aigua clara".

En tot cas, assegurava que la clau havia estat treballar dur per recuperar el reconeixement. "En l´adversitat hem après que no s´han d´abaixar els braços". I de cara al futur apuntava que "és cert que tornem a tenir més responsabilitat, però també moltes ganes d´assumir-la i de treballar per demostrar que mereixem ser on som, i donar a la gent que vingui a casa el millor de nosaltres mateixos".

Pere Arpa també assegurava que durant tot l´any s´havien sentit molt acompanyats per la resta de cuiners de les comarques gironines I és que, de fet, molts d´ells asseguraven els darrers deis que el que més il·lusió els faria seria qeu Pere Arpa recuperés l´estrella que havia perdut.

"Molts cuiners i també molta gent anònima que havia estat al restaurant ens ha donat ànims i això també ens ha fet sentir acompanyats", declarava Pere Arpa, ja amb la nova jaqueta de la Guia Michelin posada. Finalment, avançava que de cara al futur la seva intenció era ser "molt competitius i sobretot coneseqüent amb nosaltres mateixos i amb la nostra cuina, tenir clar que volem explicar amb els nostres plats. No hi ha més".