El Consorci de les Vies Verdes de Girona i el grup TEISA han signat un conveni de col·laboració que facilita l'accés de les bicicletes als autobusos, en regula la càrrega i preveu la promoció conjunta en campanyes per afavorir la intermodalitat. El conveni es va firmar dimarts a la Diputació de Girona, amb el president del Consorci de les Vies Verdes, Albert Gómez, i el representant del grup TEISA, Àlex Gilabert.

El Consorci i TEISA van signar un primer conveni l'any 2004 amb l'objectiu de potenciar l'ús de les vies verdes, admetent la càrrega de les bicis als busos de les línies que coincideixen amb la ruta del Carrilet (Olot-Girona-Sant Feliu de Guíxols), en funció de la capacitat dels portaequipatges. Ara, el nou conveni amplia aquest servei a les diferents línies regulars del grup TEISA.

Així, es permet l'accés d'una bicicleta per usuari, de manera gratuïta, sempre que quedi espai a la bodega del vehicle (amb un màxim de cinc bicis), o bé plegada a l'interior si el bus permet viatgers dempeus (amb un màxim de dues bicis per vehicle).

Per això, és recomanable avisar amb antelació la companyia o bé ser a la parada amb temps.