Ryanair va anunciar ahir una nova ruta d'estiu que connectarà Girona amb la ciutat italiana de Cagliari, capital de l'illa de Sardenya. Ho farà tres vegades per setmana, a partir del proper mes de març. No és la primera vegada que l'aerolínia irlandesa ofereix connexió amb aquesta regió italiana. De fet, el vol a Cagliari havia estat habitual a Girona fins que la companyia el va retirar de la graella l'any passat.

Ryanair va voler celebrar la recuperació d'aquesta nova ruta oferint seients des de 19,99 euros per viatjar fins al 31 de maig de 2017. Aquestes places ja estan disponibles per la seva reserva al lloc web de la companyia fins a la mitjanit de divendres, 2 de desembre.

José Espartero, director de comunicacions de Ryanair, va comentar que «estem encantats d'anunciar aquesta nova ruta entre Girona i la capital de Sardenya per a l'estiu de 2017». El servei, que comptarà amb tres vols setmanals, començarà a operar a partir del proper mes de març i estarà operatiu durant tota la temporada d'estiu. En aquest sentit, l'aerolínia ha posat bitllets a la venda fins a finals d'octubre. Amb aquest ja seran quatre els vols de Ryanair que connectaran l'aeroport de Girona-Costa Brava amb Itàlia. Aquest hivern la companyia només manté operativa la connexió amb Pisa, la més freqüent pel que fa a trànsit. Però de cares al març de 2017 s'afegiran les destinacions a Pescara, Trapani (a Sicília) i aquesta última de Cagliari. En aquest sentit, la nova connexió anunciada ahir aprofundeix en la recuperació de vols de la principal companyia de l'aeroport de Vilobí d'Onyar. Amb aquesta ja seran 39 les rutes que l'aerolínia oferirà de cares al 2017.