Navarra es va quedar amb el tercer premi del sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal, el 78748, dotat amb 500.000 euros per sèrie (50.000 euros cada dècim), en vendre's a la localitat de San Adrián, tot i que també va viatjar a Azagra i a la localitat de La Rioja de Calahorra.

El premi el van cantar les nenes Lorena Stefan i Nicol Valenzuela, que pocs minuts abans havien cantat el premi gros, igual que ja van fer l'any passat.

L'administració que va repartir la sort i els 82,5 milions va ser la número 1 de la localitat de San Adrián, que ha venut 145 sèries de les 160 consignades. El matrimoni propietari de l'establiment, José Luis Martínez i Carmen Domínguez, que van vendre en exclusiva aquest premi, van afirmar que, malgrat que no tenen el cap número guanyador, compartien «l'alegria que toqui als altres».

Mig centenar de veïns es van reunir al bar Lupin, on es van vendre la majoria dels dècims i en el qual es van servir més de 200 copes de xampany.

A Azagra, una localitat de gairebé 4.000 habitants i situada a 5 quilòmetres de San Adrián, es van repartir prop de 40 milions, i entre els afortunats hi ha la Cooperativa San Gregorio, formada per set treballadors i 300 socis, tots ells premiats.

El moment d'eufòria

Julio Fuentes, un dels treballadors de la cooperativa des del 2000, va explicar que estaven «veient el sorteig per l'ordinador» i van tenir «una pujada d'adrenalina» en el moment en què han vist els números a la pantalla. A partir d'aquell moment, «els telèfons no han parat de sonar».