Més de dues hores després de cantar el primer dels números premiats amb el quart premi, va arribar el segon. Nicol Chungara i Youssef Sahil, que també havien fet el segon i el cinquè premi, cantaven el 07211, el qual també va viatjar per les finestretes de les administracions de tot Espanya.

Pamplona, Benidorm, Torrelodones, Porta Pollença, Oviedo, Gijón, Barberà del Vallès, Alhaurín de la Torre i Madrid, entre d'altres, són només algunes de les poblacions que es van beneficiar del segon número premiat amb 200.000 euros per cada sèrie venuda.

L'administració Hortensia Valero, d'Andorra (de Terol), va repartir un total de 12 milions d'euros amb aquest número, del qual el mateix dimecres d'aquesta setmana, el seu propietari, José Antonio Llegua, va regalar a algun dels seus clients diversos dècims del número premiat, encara que la majoria del premi, 7,5 milions, va ser per al Club Handbol Alcanyís. Aquesta oficina és ben coneguda per repartir «molta sort», perquè en els seus 47 anys de vida ja ha donat diversos quarts i cinquens d'aquest sorteig, la grossa del sorteig del Nen el 1983 i desenes de la primitiva, la bonoloto o de la loteria nacional.

Una penya de la petita població de Bolulla (Alacant) també va portar la sort als seus veïns gràcies a l'encert d'un grup d'amics d'entre 30 i 40 anys que durant les festes d'agost va adquirir prop de 150/10 (15 sèries) del número premiat en una administració propera a Benidorm, on s'ha venut també aquest número. De fet, la regent d'aquesta administració es va quedar amb un «pessic».

A Jaén i Andújar es van distribuir 8 milions d'euros i 4.220.000 d'euros més a la Comunitat Valenciana.