Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat algeriana, de 31 anys i amb domicili desconegut, per robar en dos habitatges d'Olot. L'home, a més, estava buscat per la justícia i contra ell pesaven tres ordres de recerca i detenció dictades per diferents jutjats. El matí del 2 de gener, una patrulla dels Mossos el van identificar quan era al carrer amb dos homes més.

Els agents van poder comprovar que l'home coincidia amb les dades del sospitós i el van detenir. Van trobar-li diners i també un rellotge amb una inscripció que no coincidia amb les seves dades personals. Gràcies a aquest rellotge, els mossos van poder resoldre un robatori que havia tingut lloc el dia anterior en un domicili d'Olot. També li atribueixen un altre robatori que va succeir el mateix dia 2 de gener a la capital de la Garrotxa.

Els fets es van poder destapar el dia 2 de gener a Olot perqué una patrulla dels Mossos d'Esquadra van veure tres homes a la via pública i van sospitar d'un d'ells. Es tracta d'un individu de 31 anys, nacionalitat algeriana i domicili desconegut que estava buscat per la policia perquè tenia tres ordres de recerca i detenció de diferents jutjats.

Un cop els agents van poder comprovar la seva vertadera identitat, va quedar detingut. Els agents el van escorcollar i li van trobar diners i també un rellotge amb una inscripció que no coincidia amb les dades personals de l'arrestat.

Gràcies a les indagacions dels mossos, van relacionar el detingut amb un robatori que es va produir just el dia abans a Olot. Aquest rellotge era, precisament, un dels objectes que les víctimes del robatori havien denunciat com a sostret.

La policia també ha aconseguit relacionar el sospitós amb un altre robatori amb força ocorregut el mateix 2 de gener en un domicili molt proper al del primer robatori. L'home, amb antecedents, va declarar davant del jutjat en funcions de guàrdia d'Olot.