El municipi de l'Estartit va celebrar ahir al matí la quinzena edició de l'exhibició de cossos de seguretat i emergència. El tret de sortida de l'esdeveniment, que va tenir lloc al Moll Central del Port, va ser a les 10 del matí amb la donació de sang.

Tot seguit, a partir de les onze, els participants van poder visitar l'exposició i formar part de les activitats i tallers, que van durar tot el matí. Finalment, a dos quarts de dotze va tenir lloc la demostració de vehicles i materials dels cossos de seguretat i d'emergència.

L'acte, organitzat des de fa anys per l'Associació Lúdico-Cultural Els Reis de l'Estartit, va comptar amb la participació de Bombers, Creu Roja, Mossos d'Esquadra i Policia Local, entre molts altres.

Els participants van poder aprendre la tècnica de la respiració cardiopulmonar (CRP) i com aplicar del desfibril·lador extern automàtic (DEA) de la mà de la Creu Roja. D'altra banda, els Bombers van donar consells de seguretat a la llar i van fer una demostració d'un rescat aquàtic amb gruatge.