Un home es troba ingressat en estat greu però estable a l'hospital Josep Trueta de Girona a causa d'una punyalada que va rebre divendres a la matinada quan va salvar la seva cunyada d'una agressió masclista.

Segons fonts policials, els fets van passar al domicili on viu la dona, a Olot. L'exmarit va entrar per la força, armat amb un punyal, i va intentar atacar la dona, però el cunyat es va interposar i va acabar rebent una punyalada a la zona dels pulmons.

La dona disposava d'una alarma de teleassistència per a víctimes de violència masclista i va activar-la. Els Mossos i els serveis d'emergències mèdiques van presentar-s'hi i van estabilitzar el cunyat ferit, que va ser traslladat a l'hospital.

Malgrat que l'agressor va aconseguir fugir abans que arribés la policia, els Mossos van localitzar-lo poc després i el van detenir. El detingut, que continua a comissaria en espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores, havia amenaçat de mort la seva exparella i tenia una ordre d'allunyament de la dona.