10 de gener de 2017
10.01.2017

La Guàrdia Civil intervé 2.260 paquets de tabac de contraban amagats en un cotxe al túnel del Cadí

El contraban estava valorat en gairebé 10.000 euros i els agents van denunciar la conductora de l'automòbil

10.01.2017 | 08:50
El tabac de contraban intervingut per la benemèrita.

La Guàrdia Civil va intervenir el passat 3 de gener un total de 2.260 paquets de tabac de contraban amagats en un vehicle en un control a la zona del túnel del Cadí. Els fets es van produir al voltant de les set del matí del mateix dia en un control fiscal a la zona del túnel del Cadí. Els agents van observar un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per una dona i el van aturar a la zona de seguretat del túnel. Van comprovar la identificació de l'ocupant i una vegada identificada els agents van inspeccionar el vehicle, on van descobrir cartrons de tabac amagats en diversos forats.

Concretament, es van comptabilitzar 1.000 paquets de la marca Austin Red i 1.260 paquets de la marca Winston Red, amb un valor total de 9.896 euros. En tots els paquets hi mancaven els precintes reglamentaris i per això els agents van denunciar la conductora.

En una altra actuació a la Jonquera, els agents de la Guàrdia Civil també van detenir dos homes de nacionalitat francesa per un presumpte delicte contra la salut pública. Les detencions es van produir cap a les dues de la matinada del mateix dia, quan els agents van aturar un vehicle amb matrícula francesa que circulava en direcció a França i on viatjaven dues persones. Una vegada identificats, en inspeccionar els agents el maleter, van sospitar que el seu lateral podria estar manipulat. Van comprovar com en un buit sota la tapisseria hi havia diverses bosses que contenien dos quilos de marihuana.

Els ocupants van quedar detinguts i van ser entregats, juntament amb el material intervingut, al jutjat de guàrdia de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema