L'incendi d'una casa adossada a Cornellà del Terri va provocar ahir a la matinada un intoxicat lleu per inhalació de fum, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van rebre l'avís al voltant de les quatre de la matinada.

Les flames van destruir les dues plantes superiors de l'habitatge, que està ubicat al nucli de Sords. El foc va quedar controlat una hora després i, aleshores, els Bombers van començar a remullar l'interior de la casa des de l'exterior ja que hi havia perill d'esfondraments.

Danys causats a la casa

L'incendi, del qual ahir encara no se'n coneixien les causes, va fer cedir el forjat, les bigues i part de la coberta de la casa, que té tres plantes.

La construcció afectada és un mas de grans dimensions que està dividit en dues parts. La casa està ubicada a l'entrada del nucli de Sords, pertanyent a Cornellà del Terri.

Les flames es van iniciar en una de les habitacions situades al pis superior de l'habitatge, on viuen tres joves. D'acord amb les primeres impressions, per combatre el fred van escalfar una llosa, que va entrar en contacte amb una manta i es va incendiar. El foc es va escampar pel menjador, tot fent cedir un fals sostre. Pel que fa als tres ocupants, van poder escapar a l'altre habitatge del mas trencant una reixa.

Fins al lloc on es va produir l'incendi, ahir al matí s'hi van desplaçar nou dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM, que van desplaçar l'intoxicat lleu a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona. Les altres dues persones que hi havia a la casa en el moment de l'incendi van resultar il·leses.