Durant el 2016, l'Oficina de Turisme d'Olot va atendre 23.886 visitants, un 5.7% més que l'any anterior. En el primer any compler en què l'Oficina de Turisme d'Olot ha funcionat a les noves instal·lacions al carrer Francesc Fàbregas (inaugurades l'octubre de 2015), s'ha registrat un nou augment de persones ateses.

«Estem satisfets de l'increment de persones que s'han dirigit a l'Oficina de Turisme i de la qualitat de l'atenció que oferim», ha destacat el regidor de Promoció i Turisme, Estanis Vayreda.

El dijous 8 de desembre en coincidència amb el Pont de la Puríssima va ser el dia amb més atencions realitzades. Un total de 407 persones es van dirigir en un únic dia a l'Oficina de Turisme. la xifra va coincidir amb la celebració de la Fira del Pessebre i el Festival Veus.

El divendres 9 de desembre, també el Pont de la Puríssima, amb 321 persones ateses i el divendres 25 de març de Setmana Santa amb 303 persones més van ser altres dies de màxima afluència a l'Oficina de Turisme d'Olot.

La procedència del visitant és majoritàriament de Catalunya (54,7%) i concretament de les comarques de Barcelona (36,8%). Després vénen els turistes de l'Estat i els europeus.