A primera hora del matí, l'onada de fred ha fet acte de presència en forma de neu i ha afectat cotes baixes a la demarcació de Girona. S'han vist caure volves de neu a municipis del Gironès, la Selva, la Garrotxa i el Ripollès. La nevada ha estat minsa i anecdòtica a les zones més baixes de la província i ho ha fet en forma d'aiguaneu i neu granulada. En canvi, a cotes més altes, la neu ha quallat i ha deixat teulades i alguns carrers enfarinats com a Ripoll, Sant Joan de les Abadesses o Sant Hilari Sacalm.

A mig matí, pels volts de les 10, les precipitacions s'han dissolt a les comarques més properes al litoral i han quedat limitades a les comarques pirenaiques més occidentals.

A les xarxes socials, molts gironins s'han afanyat a penjar fotografies i vídeos dels flocs de neu que han caigut sobre els seus municipis

Pel que fa a les afectacions de trànsit, en aquests moments a la N-260 a Planoles es necessiten cadenes per circular-hi i s'hi ha restringit el pas de camions.

Per avui, el el Servei Meteorològic de Catalunya manté activats els avisos per fred i per neu, així com les alertes per vent i per l'estat del mar.