Els Mossos d´Esquadra han caçat un conductor bala que ja havien denunciat penalment en dues ocasions l´últim mes i mig per circular sense permís. Aquesta tercera vegada, a més, circulava a 170 quilòmetres per hora per l´autopista. El van interceptar a l´altura de Sant Gregori, al Gironès.

L´home conduïa un vehicle d´alta gamma, en concret, un Lamborghini Murciélago el 14 de gener. Quan faltaven cinc minuts per la una del migdia, els Mossos de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona van detectar que el vehicle circulava a 170 quilòmetres per hora, en un tram limitat genèricament a 120 quilòmetres per hora.

Els agents de la policia autonòmica van aturar-lo i van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir. En revisar la documentació del vehicle, que utilitzava unes plaques de matrícula temporals, van veure que aquestes havien perdut vigència el passat mes de juny.

Reincidència

Per aquest motiu, els Mossos d´Esquadra el van denunciar administrativament per l´excés de velocitat i per circular amb unes plaques de matrícula temporals caducades. A més, també va ser denunciat penalment per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís.

Es dona la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat penalment pel mateix fet en dues ocasions més, una durant el mes de desembre i l´altra a principis del mes de gener d´enguany.

El conductor bala és un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i resident a Lloret de Mar (la Selva) i va quedar denunciat com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat viària, per conduir sense haver obtingut mai el permís. Els agents van citar l´home perquè es presenti a declarar davant del jutjat d´instrucció de guàrdia de Santa Coloma.

A 202 km/h a Riudellots

El dia abans, agents de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar un altre conductor al quilòmetre 71,5 de l´autopista AP-7, en aquest cas dintre del terme municipal de Riudellots de la Selva (la Selva).

Pels volts de tres quarts de dotze del migdia, els Mossos d´Esquadra de Trànsit tenien un control muntat i van detectar un turisme que circulava a 202 quilòmetres per hora en un tram on la via està limitada, genèricament, a un màxim de 120 quilòmetres per hora.

Els agents van aturar el vehicle i, després d´identificar el conductor -que era un veí de Gavà de 36 anys-, van denunciar-lo per haver comès una infracció de velocitat recollida al Reglament General de Circulació, que li podria comportar la retirada de sis punts del permís de conduir i una multa de fins a 600 euros.