22 de gener de 2017
22.01.2017

Llagostera programa més de 20 cursos i tallers ocupacionals

Entre ells hi ha el de tècniques de mentalisme per augmentar les vendes i com anunciar negocis a internet

21.01.2017 | 23:57

L'Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l'Ajuntament de Llagostera ha preparat una nova programació de cursos i tallers ocupacionals per al primer semestre del 2017.

El regidor de promoció local Ramon Soler, va explicar que «aquesta nova programació està pensada per a gent desocupada i també per a persones amb feina que volen millorar el seu treball i capacitats».

En aquest sentit, s'han programat diversos cursos i tallers destinats a millorar les competències i habilitats de les persones amb perspectives de crear el seu propi negoci, treballadors i càrrecs directius d'empreses i comerç.


21 cursos de diversos àmbits

L'oferta formativa consta de 21 cursos estructurats en sis grans àmbits, que van des de les noves tecnologies a l'emprenedoria i millora d'habilitats personals passant per Sanitat, Jardineria i Medi Ambient, Hostaleria i Turisme, Comerç i PIMES.

Tots els cursos i sessions es duran a terme a l'Oficina l'Estació i han de tenir un mínim de 8 alumnes inscrits per tal de poder-se impartir.

Segons informa l'Ajuntament de Llagostera en un comunicat, per promocionar els cursos s'ha editat un fulletó amb tota la informació que podeu consultar des de la web de l'ajuntament Llagostera.cat.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 1 de febrer a l'Oficina de l'Estació de Llagostera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema