La fira de rebaixes Firestoc, de Banyoles, sortejarà un val de 1.000 euros -que s'haurà de gastar en tres hores i mitja- al final de la seva vintena edició, que se celebrarà aquest cap de setmana.

Dissabte i diumenge, el pavelló de la Draga acollirà estands amb roba, calçat, complements, productes de la llar, alimentació i esport, entre d'altres. Els visitants disposaran d'entrada i aparcament gratuïts, servei de bar i atraccions infantils a l'exterior. L'Ajuntament de Banyoles ha canviat la imatge de Firestoc i, entre d'altres modificacions, ha personalitzat les retolacions dels estands.

Totes les persones que comprin en la fira comercial de Banyoles podran participar en el sorteig d'un premi de 1.000 euros que el guanyador podrà bescanviar en qualsevol botiga de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme. Ara bé, només ho podrà fer el dissabte 18 de febrer entre les 10 del matí i dos quarts de 2 del migdia. Per participar-hi, s'haurà d'omplir una butlleta i dipositar-la a una urna situada l'estand de l'Ajuntament de Banyoles; el sorteig es farà aquest diumenge, a les 8 del vespre al mateix estand.

En la presentació de la vintena edició de Firestoc, la regidora de Comerç, Consum, Turisme , Fires i Promoció econòmica de l'Ajuntament de Banyoles, Joana Vilà, va afirmar que «és evident que hi ha una aposta clara de participació, no només del comerç de Banyoles i la comarca, sinó també del comerç de les poblacions veïnes». Pel que fa a la participació externa en el certamen, la regidora va destacar la presència de comerços de la província de Tarragona. «Firestoc és una proposta variada, plural i diversa dins l'oferta global comercial», va manifestar Vilà.

Firestoc rep visitants i compradors de Banyoles i del Pla de l'Estany, però també d'altres comarques.