Els efectes del temporal marítim del 21 i 22 de gener ja es poden veure a vista d'ocell i amb només un clic. I a més, es poden comparar amb imatges anteriors, que són del 2015.

Així és l'abans i després del temporal a la platja gran de Lloret:

L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) va decidir fer fotos àeries de tot el litoral de Catalunya i les ha publicat en un visor per facilitar l'avaluació dels danys causats.

En aquest visor es poden comparar en detall les imatges d'abans i de després del temporal, cosa que facilita la detecció dels canvis.

En aquests moments de la Costa Brava de Girona només hi ha penjades les imatges de Blanes i Lloret però properament hi seran totes.

I és que el dia 24 de gener es va sobrevolar des del Cap de Creus fins al Delta de l´Ebre amb dos avions equipats amb càmeres fotogramètriques. Posteriorment, es van processar les imatges captades (més de 1 000) per poder-les mostrar de forma contínua i georeferenciada en un visor, de tal manera que s'hi pogués navegar i també comparar amb les ortofotos convencionals que l'ICGC publica.