Els Mossos van denunciar divendres passat un home de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes (Selva), com a presumpte autor d´una infracció d´excés de velocitat. Els fets van passar el mateix dia al quilòmetre 704 de la carretera A-2, dins del terme municipal de Caldes de Malavella (Selva). Quan passaven deu minuts de les dotze del migdia, els agents van detectar un vehicle d´autoescola, que arrossegava un remolc, a 137 quilòmetres per hora en un tram limitat a 90. Després d´aturar el vehicle els agents van identificar el conductor i el van denunciar. La multa li podria suposar 300 euros i la retirada de 2 punts del permís de conduir.

D´altra banda, el cos de seguretat va denunciar penalment en una altra actuació, el dissabte 11 de febrer, un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Forallac (Baix Empordà), com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Els fets van passar en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 330,1 de la carretera C-31, en terme municipal de Mont-ras (Baix Empordà). Pels volts de les dotze del migdia, els Mossos van detectar un turisme a 175 quilòmetres per hora, en un tram limitat a 80.

El conductor haurà de comparèixer quan sigui requerit davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d´Empordà.