Hi ha furtadors que van ben equipats perquè no se'ls atrapi i aquests n'eren el perfil però els Mossos d'Esquadra van sospitar que alguna cosa estava passant a Banyoles. I és que el dilluns de la setmana passada, cap a dos quarts de dotze, una patrulla que feina vigilància preventiva va veure un vehicle que no deixava de donar voltes pels aparcaments de tres supermercats que es troben situats a la zona de la Farga.

Això els va alertar i en veure el vehicle sospitós no van pas dubtar a anar-li al darrere. Aquest cotxe va començar a enfilar la variant de Banyoles (C-66) en direcció a Cornellà del Terri. Els agents de la comissaria de Banyoles els van seguir i van intentar aturar-lo. El conductor, però, no feia cas als policies. Finalment, a la tercera vegada després d'insistir-los contínuament amb senyals acústics i lluminosos van poder-los parar per poder així identificar el vehicle.

La sorpresa dels agents va venir quan, en escorcollar el cotxe, hi van trobar dues bosses de mà descosides per la part superior i folrades amb paper d'alumini i dues jaquetes que presentaven talls a la part interior per sota de les mànigues. Uns estris que utilitzen els furtadors especialitzats per tal que no els sonin les alarmes del que roben. A dins del cotxe, els policies també hi van trobar diversos productes, alguns d'ells encara amb els sistemes de seguretat. Entre aquests hi ha xiclets, whisky i vodka. Un botí que segons els Mossos ascendeix fins als 150 euros.

Després de la troballa, els agents van indagar i van poder acreditar que eren productes que havien robat d'un dels supermercats de La Farga. Davant dels fets, els Mososs van denunciar els ocupants del vehicle per un delicte lleu de furt i van comissar els productes per retornar-los.

Els denunciats són un home i dues dones, d'entre 36 i 42 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Palafolls, Tordera i Mataró.