Un grup de periodistes d'ACSI, l'editorial holandesa especialitzada en el sector del càmping, ha visitat diversos càmpings de les comarques gironines en un viatge de premsa organitzat per l'Associació de Càmpings de Girona i el Consorci de les Vies Verdes de Girona. L'objectiu d'aquesta acció és donar a conèixer l'alt nivell de les instal·lacions, que han rebut un bon nombre de guardons i reconeixements a nivell europeu, i també la seva especialització, en aquesta ocasió, en cicloturisme.

Durant la visita, les periodistes han recorregut diferents punts de la demarcació, entre ells la ciutat de Girona i la seva vinculació amb el món de la bicicleta; la Ciutadella de Roses; han pedalat la ruta Pirinexus entre Castelló d'Empúries i Torroella de Montgrí - L'Estartit i la via verda entre Girona i Platja d'Aro; i també han fet senderisme pel parc natural del Montgrí. Les periodistes preparen un reportatge de cinc pàgines sobre les rutes i els càmpings gironins, per un número especial de cicloturisme de la revista holandesa FreeLife que es publicarà aquesta primavera.

En finalitzar el viatge, les periodistes han pogut estrenar un dels photocalls que l'ACG ha preparat per als càmpings associats i acreditats amb el distintiu Bed&Bike. Aquests marcs fotogràfics gegants es lliuraran als càmpings membres de l'ACG i Bed&Bike durant la fira Girocamping, per tal que cada un d'ells pugui convidar els seus usuaris cicloturistes a fer-se una fotografia i compartir-la a les xarxes socials.

També aquest febrer Vies Verdes ha estat present a la fira de cicloturisme i senderisme Fiets & Wandelbeurs que ha tingut lloc a Utrecht, amb informació sobre les rutes gironines i els serveis associats, ja que el Benelux és un dels mercats emissors principals de cicloturistes.