Carnaval: Rues, disfresses i molta gresca

De Roses a Blanes, passant per Palamós, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d´Aro, Santa Cristina d´Aro, Torroella de Montgrí, L´Escala, Lloret de Mar, La Bisbal d´Empordà, Albons o Tossa de Mar, els municipis de les comarques gironines, i sobretot de la Costa Brava, s´omplen entre divendres i dilluns de rues i altres activitats, amb motiu de les festes de Carnaval. Serà un cap de setmana farcit d´emocions, en el qual les disfresses més originals i les clàssiques, la música festiva, els balls, la gresca i un bon grapat d´activitats paral·les faran gaudir a petits i grans. Les festes de carnaval també seran protagonistes en altres municipis de la demarcació, com Banyoles, Santa Coloma de Farners, Girona, Sant Feliu de Pallarols, Olot, Sant Joan de les Abadesses o Vidreres.

Consulta el nostre especial de Carnaval

Fira de la mel de Crespià

Dissabte i diumenge Crespià viurà el seu cap de setmana més dolç amb la XXXVIII Fira de la Mel. Des de dissabte a les 12 del migdia, en horari de matí i tarda, aquesta localitat s´omplirà d´activitats relacionades amb aquest producte artesà, amb degustació i venda, a més d´activitats paral·leles com sardanes, tallers i caminades.

Sardinada popular a l'Estartit

Convertida en un dels actes més populars de les festes de carnaval de l´Estartit, aquest diumenge a partir de la 1 del migdia, la Cofraria de Pescadors de l´Estartit celebrarà una nova edició de la seva Sardinada Popular. Serà l´inici d´una jornada de diumenge que també inclourà, tot seguit, una cercavila i una xocolatada. La sardinada es va a la Plaça del Port a partir de les 13 h

Més actes de Carnaval a les comarques gironines

L´«Ara», de Vic Moliner a l'Ateneu de Banyoles

El contrabaixista i compositor banyolí Vic Moliner presenta aquest dissabte a Banyoles el seu disc Ara, un projecte que neix en dos dies d´enregistrament, 100 % en directe, amb públic a l´estudi i amb ben poques coses predefinides. En el directe, al igual que en la gravació, s´acompanya de vuit músics. El concert se celebrarà a l'Auditori de l'Ateneu a partir de les 21 h.

Més informació de concerts

Nit de rock´n roll i soul a Vidreres

Després d´una llarga temporada allunyats els escenaris, la banda de Vilanova i la Geltrú Tokio Sex Destruction torna a pujar els escenaris. Ho fa concretament aquest divendres a Vidreres, en una vetllada marcada pel soul i el rock´n roll enèrgic, en la qual també actuaran els empordanesos Bad Mongos. El concert es fa al Bar La Piscina i començarà a les 23 h

Més informació de concerts

«La filla de Chagall», a la Planeta

Cos a Cos Teatre porten a l´escenari de La Planeta el text del gironí Ferran Joanmiquel La filla de Chagall. Una obra amb l'actriu Mireia Vallès i el músic Albert Dondarza que ens parla de l'intent de passar pàgina respecte els avantpassats d'una noia israeliana d'origen sefardita que torna a Girona. Es representarà divendres i dissabte a les 21 h.

L'agenda de teatre a les comarques gironines

«Lehman Trilogy», al Teatre Municipal de Girona

Dissabte, a les 9 de la nit arriba al Teatre Municipal «Lehman Trilogy». Una producció de La Villarroel amb text de Stefano Massini que retrata, amb un punt d´ironia, la història de Lehman Brothers, el banc d'inversió que va desencadenar la crisi econòmica, ètica i social més greu dels últims 80 anys.

L'agenda de teatre a les comarques gironines

El Rèquiem de Mozart a l'Auditori de Girona

L´Orquestra de Girona i el Cor de la Diputació, amb Laia Frigolé, soprano; Gemma Coma-Alabert mezzosoprano; Pablo Larraz, tenor i Pau Bordas, baix, interpreten aquest diumenge a l´Auditori el Rèquiem de Mozart, una de les peces més misterioses del compositor austríac, amb la direcció de Xavier Puig (a la imatge). La representació es farà diumenge i començarà a les 7 de la tarda

Més informació de concerts

Michael Olivera Group al Sunset

Dissabte a la nit, el Sunset Jazz Club de Girona rep la visita de Michael Olivera, un músic cubà amb gran reconeixement que fusiona el jazz amb la millor música d´arrel llatina. Una càlida vetllada de jazz llatí, amb influències cubanes i brasileres, i una personalitat única sobre l´escenari. L'actuació començarà a les 23 h.

Més informació de concerts

Consulta la nostra agenda completa amb propostes d'oci per aquest cap de setamana