Tres persones ferides en dos incendis en habitatges de Santa Coloma de Farners i Olot.

Aquest és el balanç de dos successos, un d'ells és el de més consideració i es va desencadenar ahir el vespre a la capital de la Selva. En aquest cas, una dona de 53 anys va haver d'ingressar a la cambra hiperbàrica de Palamós. Va quedar ferida greu per inhalació de fum.

Aquest fet es remunta quan faltaven pocs minuts de les vuit del vespre, en un bloc de pisos del carrer Ponent de Santa Coloma de Farners.

En aquest cas, es va declarar un incendi al segon pis i van cremar totalment dues habitacions de l'immoble. Els Bombers, que s'hi van desplaçar amb sis dotacions, van poder donar les flames per controlades quan passaven onze minuts de les vuit del vespre.

A causa del foc, la Policia Local i Mossos van evacuar els veïns del bloc.

La forta presència de fum va deixar una dona de 53 anys ferida de gravetat. Va ser evacuada a l'hospital de Palamós per ingressar a la cambra hiperbàrica a causa de la forta inhalació de fum. I un altre veí, va patir ferides superficials i el SEM el va evacuar a l'hospital Trueta de Girona.

Quan l'incendi es va donar per apagat, els veïns majoritàriament van poder tornar a casa. Tots, excepte els dels cinc pisos de la mateixa planta afectada per l'incendi i el del pis de sobre, segons els Bombers.

Crema un armari i una dona resulta ferida

L'altre incendi que ha deixat un ferit és el que ha tingut lloc pels volts d'un quart de vuit del matí al carrer Creu Roja d'Olot. En aquest cas al número 20.

Els Bombers s'han desplaçat ràpidament a lloc i finalment, el que ha cremat ha estat un armari.

Una dona ha estat evacuada per inhalació de fum a l'hospital d'Olot.