Tres persones ferides en dos incendis en habitatges de Santa Coloma de Farners i Olot. Una d'elles de caràcter greu i és que la dona de 53 anys va haver d'ingressar diumenge a la nit a la cambra hiperbàrica de l'hospital de Palamós durant dues hores i mitja i llavors, va ser derivada a l'hospital Santa Caterina.

Aquest fet va tenir lloc quan faltaven pocs minuts de les vuit del vespre, en un bloc de pisos del carrer Ponent de Santa Coloma de Farners. En aquest cas, es va declarar un incendi al segon pis i van cremar totalment dues habitacions de l'immoble. Els Bombers, que s'hi van desplaçar amb sis dotacions, van poder donar les flames per controlades quan passaven onze minuts de les vuit del vespre. A causa del foc, la Policia Local va evacuar els veïns del bloc. El fum va deixar una dona ferida de gravetat. Un altre veí, de 55 anys, va patir ferides superficials i el SEM el va evacuar a l'hospital Santa Caterina de Salt. Quan l'incendi es va donar per apagat, els veïns van poder tornar a casa. Tots, excepte els dels cinc pisos de la planta i del pis superior.

L'altre incendi que va deixar un ferit va tenir lloc pels volts d'un quart de vuit d'ahir el matí al número 20 del carrer Creu Roja d'Olot. L'incendi va cremar un prestatge de roba al replà de l'escala afectant la porta i el replà. Una dona de 64 anys va ser evacuada a l'hospital d'Olot per fum.